Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)

de mihaelar63 in Porc, 2 Aug 2012 | 23974 vizualizari

 

Pentru ca fasolea boabe fierbe mai greu si mai mult , pe asa caldura am ales sa o prepar la Kukta[ oala sub presiune ]. Oala sub presiune este un aliat de nadejde pe caldura sau daca trebuie sa prepari unele alimente indelungat [ beneficiu dublu , mai putina caldura si consum redus de energie ]
Simplu si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 fire usturoi
  • 500 gr costita afumata
  • 2 cani fasole rosie
  • cimbru verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune):

Spalati fasolea. Spalati afumatura si o portionati .tocati ceapa curatata , rosiile si usturoiul .

Puneti totul in oalacu 3 l apa .Adaugati cimbru si marar.

Puneti capacul si  fierbeti la foc mare  pana incepe sa  fluiere , acum reduceti flacara la minimum .

Dupa o ora puneti oala in chiuveta , lasati sa curga apa rece , deschideti dispozitivul pentru aburi (in aceasta ordine). Cand nu mai ies aburi prin dispozitiv puteti scoate capacul .

Serviti asezonat cu verdeata si bineinteles cu ceapa si ardei iute .

Nu e nici ciorba , nici iahnie dar e  buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole la ceaun